Miele Servisi

 Istanbul 444 09 38

Miele

Buzdolabı Bakımı Nasıl Yapılır

  1. Ön tarafa çektiğiniz buzdolabının arkasında motor haznesinin önünde bulunan koruma kapağını sökün. Bunun için genellikle yıldır tornavida yeterli olur. 
  2. Aşama olarak bir elektrik süpürge yardımı ile tüm peteklerin ve arka motor etrafındaki tozları, pislikleri çekin ve petekleri hava kanallarını tozdan arındırın.
  3. Buzdolabı üzerinde bulunan motor tasının içindeki suyu bir sünger yardımı ile çerekerek içini boşaltın. Sonra buzdolabınızın motorunun etrafını elinizin girdiği yerleri toz bezi ile temizleyin.
  4. Mümkünse eğer yedek buzdolabınız var ise 1 gün fişini çekerek buzdolabınızı dinlendirin.  Beyaz Eşya Servisi Bu durum buzdolabınızın hava kanallarında eğer buzlanma olduysa o buzları erimesini sağlayacak ve çok daha stabil çalışmasına olanak sağlar.
  5. Bu söylediklerimiz bittiyse buz dolabının arkasında söktüğünüz kapağı yerine takarak sarsmadan sakince yerine itebilirsiniz. Bu işlemler tamamlandıktan sonra fişini takın. Eğer 1 gün fişini çektiyseniz 8 saate kadar buzdolabınız kendine gelecek tamamen soğutma sağlayacaktır.